Alte știri

Apelul lui Ion Ceban către funcționarii, directorii și șefii de direcții și instituții municipale, în legătură cu campania electorală

Pinterest LinkedIn Tumblr

Primarul capitalei, Ion Ceban, a venit cu un apel către toți funcționarii, directorii și șefii de direcții și instituții municipale ca în timpul campaniei electorale, indiferent de preferințele politice, să continue să își îndeplinească munca. 

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

„Toți candidații în alegeri pot veni să facă campanie electorală, să vorbească cu oamenii. Cine dorește, poate să participe. Doar rog să se țină cont de orele de muncă și să nu împiedice aceste întruniri procesul de muncă.
În rest, nu am nimic împotrivă. Oamenii sunt maturi și singuri pot face diferența și alegerea. Nu am împiedicat nicicum acest lucru și nici nu am de gând”, a declarat Ceban.

Ion Ceban a venit cu  un apel public și către toți candidații, care sunt implicați mai mult sau mai puțin în campania electorală, atenționând că prin anumite decizii și declarații politice fac mai mult rău celor din jur, referindu-se la politizarea diferitelor probleme existente.

„Mă refer la acele decizii, care singuri mulți dintre dvs le agreați, dar din motive că sunteți în campanie, politizați toate problemele și subiectele. Din așa acțiuni, avem de suferit toți noi. Am în vedere dezbaterile cu privire la mai multe subiecte, dar și mai nou ce ține de construcția unui nou obiectiv în locul fostului Hotel Național, care este o ruină de mulți ani în inima Chișinăului. Acolo unde bântuie noaptea oamenii străzii, copii străzii, unde se fac diverse nebunii, unii vor să lăsăm anume așa. Haideți să ne maturizăm politic și să dezvoltăm acest oraș”, a mai precizat primarul capitalei.

loading...

Comments are closed.