Actual

Apelul prim-ministrului Chicu în contextul sărbătorilor de Paște

Pinterest LinkedIn Tumblr

În cadrul briefingului de presă de după ședința Centrului Unic de Comandă de gestionare a crizei provocate de virusul COVID-19, prim-ministrul Ion Chicu a venit cu un apel către populație, relatează Telegraph.md

Premierul Ion Chicu a reiterat îndemnul la responsabilitate și la respectarea regulilor de prevenire a infectării cu COVID-19, acestea fiind pentru sănătatea tuturor, și a subliniat importanța de a ne respecta și de a ne proteja reciproc.

Prim-ministrul a venit cu un apel ca anul acesta sărbătorile pascale să fie petrecute liniștit, în cercul cât mai restrâns al familiei și să fie evitate vizitele la rude, pentru a nu expune pericolului pe sine și pe cei apropiați.

De asmenea, Ion Chicu îndeamnă populația să respecte munca și sănătatea lucrătorilor medicali, a polițiștilor, carabinierilor și militarilor, care în această perioadă se vor afla la datorie pentu siguranța populației.

Prim-ministrul a adresat felicitări tuturor cetățenilor Republicii Moldova cu ocazia sărbătorilor luminate de Paști, dorindu-le sănătate și căldură sufletească.

Citește și: Transportul public din Chișinău și Bălți nu va circula de Paști

loading...

Comments are closed.