Alte știri

APP a publicat lista pretendenților la funcția de director general al CFM. Slusari, Grosu și alți deputați nu au candidat

Pinterest LinkedIn Tumblr

APP și Consiliul de Administrație al Î.S. „Calea Ferată din Moldova”, în conformitate cu prevederile Regulamentului privind organizarea și desfășurarea concursului pentru ocuparea funcției vacante de administrator al Întreprinderii de Stat “Calea Ferată din Moldova”, aprobat prin Ordinul Agenției Proprietății Publice nr. 67 din 11.03.2021, aduce la cunoștință următoarele:

La data de 13.05.2021 a avut loc etapa de preselecție, care prevede verificarea întrunirii cerințelor stabilite pentru participarea la concurs.

Astfel, în rezultatul evaluării dosarelor prezentate, au fost admiși pentru etapa a doua a concursului (Interviul) următorii candidați:

– Barbăscumpă Nicolae
– Condurache Grigore
– Damașcan Andrei
– Tofilat Oleg
– Oboroc Raisa
– Fateev Vladislav
– Fiodorov Emil

CV-urile candidaților, care și-au exprimat în mod expres consimțământul pentru publicare, sunt publicate pe pagina web a APP.

Totuși, în lista candidaților nu se regăsesc deputații Alexandr Slusari, Igor Grosu și alți politicieni care se arătau îngrijorați de activitatea CFM.

loading...

Comments are closed.