Lifestyle

Apple lansează astăzi noul Iphone 13. Cum arată acesta

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ne mai despart doar câteva ore de momentul lansării noului telefon de la Apple, Iphone 13, eveniment așteptat cu sufletul la gură de fanii gigantului din Cupertino și nu numai. Am adunat și am pus cap la cap informațiile existente despre noul Iphone 13, precum data și ora lansării ori prețul, și vrem să le împărtășim cu tine prin acest material. Apple a făcut anunțul oficial! Află în continuare la ce oră va debuta noul Apple Event.

La ce oră începe evenimentul dedicat lansării noului Iphone 13

Așa cum ne-a obișnuit în ultimii ani, odată cu venirea toamnei, Apple lansează un nou model de Iphone, lucru valabil și pentru 2021. Anul acesta, compania din Silicon Valley va lansa Iphone 13, care va fi disponibil, ca de obicei, în mai multe variante: iPhone 13, iPhone 13 Mini, iPhone 13 Pro și iPhone 13 Pro Max. Pe lângă telefoanele mobile, Apple va prezenta și ceasul inteligent Apple Watch Series 7. De asemenea, este posibil să vedem și căștile wireless Apple AirPods 3.

Așa cum era de așteptat și cum se zvonise, evenimentul de lansare pentru Iphone 13 va avea loc astăzi, 14 septembrie, și va dura două ore. Compania a făcut anunțul oficial prin intermediul unei invitații de presă către un eveniment care va avea loc în format digital, așa cum ne-a obișnuit deja în ultimul an și jumătate. Cei care vor să urmărească evenimentul o pot face live, pe Youtube, la acest link, de la ora 20:00 (ora României).

Evenimentul de lansare a noului Iphone 13 se numește „California Streaming“ și, din păcate, nu vine cu foarte multe detalii despre produsele ce urmează a fi lansate. La puțin sub un an de la evenimentul de lansare al seriei iPhone 12, care s-a desfășurat în octombrie 2020, Apple este gata să anunțe oficial noile sale smartphone-uri.

În ciuda faptului că lansarea predecesorului modelului Iphone 13 a fost întârziată din cauza pandemiei, împingând ieșirea pe piață a seriei Iphone 12 pe data de 13 octombrie 2020, analistul Ming-Chi Kuo spune că în 2021 gigantul din Cupertino va reveni la programul normal de lansare a noilor telefoane.

Cât spun zvonurile că va costa noul Iphone 13

Vă întrebați când vor apărea noile modele ale companiei americane pe piață? Ei bine, rămâne de văzut. În mod normal, Apple obișnuia să lansese pe piață noile telefoane la doar câteva săptămâni de la prezentare, însă anul acesta lucrurile ar putea sta puțin diferit întrucât există anumite probleme cu lanțul de aprovizionare, precum și un deficit de semiconductoare.

La ce oră va avea loc evenimentul de lansare a noului Iphone 13

Ținând, însă, cont de faptul că pe 14 este anunțul, precomenzile pentru noul Iphone 13 ar putea începe pe 17 septembrie, în țările din „primul val“, cu o lansare în respectivele țări pe 24 septembrie. În țara noastră, noua gamă de smartphone-uri întârzie o săptămână sau chiar două comparativ cu lansarea internațională, ceea ce înseamnă că noul Iphone 13 ar putea ajunge în magazinele de specialitate și la operatorii din România la începutul lunii octombrie.

În ceea ce privește rumorile legate de preț, noul Iphone 13 ar putea fi ceva mai ieftin decât smartphone-urile lansate de Apple în 2020, decât iPhone 12 – un detaliu destul de neașteptat. Desigur că există și posibilitatea ca prețurile să rămână neschimbate, însă sursele CNET sunt optimiste. Astfel, se crede că Apple ar putea să coboare puțin valoarea de achiziție.

Chiar dacă majoritatea clienților de Iphone nu se poticnesc de preț când plănuiesc să își achiziționeze un nou smartphone, această particularitate reprezintă poate cel mai important aspect din mentalul colectiv când se poartă discuții cu privire la noul gadget.

loading...

Comments are closed.