Actual

Aprofundarea cooperării moldo-poloneze în cadrul organizațiilor internaționale, discutată la MAEIE

Pinterest LinkedIn Tumblr

Secretarul de stat Gheorghe Leucă l-a primit în audiență pe ambasadorul Poloniei la Chișinău Bartlomiej Zdaniuk. În cadrul întrevederii, printre aspectele de interes abordate de cei doi oficiali au fost temele de actualitate în formatul multilateral de colaborare, aranjamente bilaterale și susțineri reciproce, inclusiv în cadrul ONU și agențiilor specializate.

Oficialii au evidențiat nivelul înalt al cooperării moldo-polone în plan bilateral și multilateral, constatând viziuni similare cu privire la cele mai importante teme de cooperare regională și internațională, inclusiv asupra procesului de reglementare transnistreană.

Continuarea discuțiilor și cooperării în cadrul organismelor internaționale vor avea loc, inclusiv în contextul pregătirii delegațiilor naționale pentru participarea la Segmentul Înalt al sesiunii a 75-a aniversare a Adunării Generale a ONU, care se va desfășura la New York la sfârșitul lunii septembrie curent.

Citește și: Cooperarea moldo-poloneză în domeniul apărării, discutată de ministrul Alexandru Pînzari și Ambasadorul Bartlomiej Zdaniuk

loading...

Comments are closed.