Alte știri

Aproximativ 400 de alergători din șase țări vor ieși la startul primului ultra trail din Republica Moldova, în mai puțin de 24 de ore

Pinterest LinkedIn Tumblr

Primul ultra trail din Republica Moldova, VOLVO ULTRA RACE 2019, va începe în mai puțin de 24 de ore prin start-ul sportivilor înscriși la proba de ULTRA. La toate cele trei probe, incluisv MARATON și CROSS, vor participa peste 400 de sportivi din șase țări, inclusiv SUA, Germania, Italia, Portugalia Bulgaria și România.

Cele trei start-uri vor avea loc de pe teritoriul Vinăriei Poiana și vor avea loc la ora 6:00 – Pentru ULTRA, 8:00 – Marathon și 9:00 – Pentru cea mai numeroasă, Cross. Primii sportivi vor începe să treacă linia de finiș în jurul orei 10.00.
 
Pentru prietenii și rudele alergătorilor va fi deschis un Orășel Sportiv cu o zonă vastă de relax, în cadrul căreia participanții la competiție se vor bucura de medaliile obținute, vor asculta muzică și vor degusta vinuri și bucate tradiționale moldovenești. Pentru sportivi va fi amenajat o zonă kinetto-terapeutică, precum și o zonă de hidratare. Toți sportivii vor participa la o tombolă în cadrul căreia vor câștiga câteva zeci de premii.
 
Competițiile RunMoldova din anul 2019 sunt organizate cu suportul Partenerilor Generali – Volvo Cars Moldova, www.suedzucker.md și Medpark International Hospital, în parteneriat cu Ministerul Educației Culturii și Cercetării și Ministerul Afacerilor Interne al Republicii Moldova. La fel ca și în anii precedenți, alături de sportivi vor fi 21K Sports, Garmin Moldova și Relaxa Aromatherapy, iar dintre partenerii noi – Кладовая здоровья -Heel/ Comoara sănătății -Heel.
 
Pe traseu ne vor ajuta bravii parteneri Nakana Motorsportadventure, iar grija sportivilor va fi purtată de voluntarii Meteora și specialiștii KinetoTerra – Centru de Recuperare Medicala!
 
„La fel, nu putem trece cu vederea și tradiționala tombolă de la sfârșit de competiție, parteneri ai căreia sunt Garmin Moldova, 21K Sports și Relaxa Aromatherapy”, informează organizatorii. Pentru informații 068641800, Iulian Bercu
Moldoveanul Iulian Bercu a realizat o performanță la ultramaratonul internațional din Noua Zeelandă, Din 180 de sportivi din toată lumea, moldoveanul Iulian Bercu a intrat în top 15 la ultramaratonul din Noua Zeelandă, sport moldova, run 
loading...

Comments are closed.