Ar fi torturat o persoană, iar acum candidează la funcția de Primar fiind susținut de deputații Platformei DA

Cecoi Constantin, Andrei Nastase, Maia Sandu, Blocul ACUM, Liviu Vovsc, Platforma DA, satul Cărbuna, Cărbuna, alegeri locale 2019,

Candidatul la funcția de Primar din satul Cărbuna din partea blocului ACUM, este acuzat că ar fi torturat o persoană în anul 2011, motiv pentru care a și fost demis din funcția pe care o deținea în poliție.

Pe pagina de facebook a unei echipe teritoriale a PDM, este scris precum că Cecoi Constantin, este susținut la funcția de Primar de către deputatul blocului ACUM, Liviu Vovc.

“Stimați deputați ai Blocului ACUM Liviu Vovc și Pentru Frunze, cum este posibil să susțineți la funcția de primar al satului Cărbuna pe candidatul „independent” Cecoi Constantin dacă Blocul ACUM a declarat că vor susține doar candidați integri, conform criteriilor de selecție din imaginea de mai jos?
Candidatul Cecoi Constantin este fost polițist de sector al s. Cărbuna, judecat pentru tortura unui consătean în anul 2011 și pentru acest caz a fost demis din poliție.
De asemenea, în anul 2010, dumnealui folosindu-se de funcția de polițist de sector a satului Cărbuna, abuziv, a preluat o casă care a fost repartizată celei mai numeroase familii din satul Cărbuna și a privatizat-o în folosul său (nr. cadastral 23131140041 în apropierea primăriei).
Cum lucrează filtrele de integritate ale blocului ACUM? Cât de independent este candidatul Cecoi Constantin?”, se spune în mesaj.

Amintim că în al doilea tur de scrutin au acces candidații pentru funcția de Primar Cecoi Constantin, aparent independent, dar susținut deschis de către deputații blocului ACUM, dar și Spânachi Vitalie, din partea PDM. În primul tur, candidatul PDM s-a impus în fața lui Cecoi Constantin cu 47,17%.

Candidatul blocului ACUM din primul tur, s-a clasat doar pe locul al treilea, cu 12,31%.

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share