Alte știri

Argentina Cocier este noul administrator al Hotelului de Stat „Zarea”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Argentina Cocier a fost desemnată învingătoare a concursului la funcția de administrator al Întreprinderii de Stat Hotelul „Zarea”. Ea a fost prezentată astăzi, colectivului entității, transmite IPN cu referire la un comunicat de presă al APP.

Șeful Direcției administrare corporativă, metodologii și reglementări a Agenției Proprietății Publice (APP), Lilian Cristiuc, s-a arătat încrezător că noua conducere va reuși să implementeze bunele practici de administrare, astfel ca hotelul ,,Zarea” să se alinieze standardelor și cerințelor actuale.

La rândul său, Argentina Cocier a spus că va veni cu soluțiile optime pentru continuarea eficientă a activității întreprinderii. Ea a remarcat că, împreună cu echipa, va identifica soluțiile relevante pentru creșterea indicatorilor economico-financiari. ,,Hotelul ,,Zarea” se va bucura de faima de altă dată”, a mai spus Argentina Cocier.

Hotelul ,,Zarea” a fost fondat prin ordinul Ministerului Științei și Învățământului al RM nr. 135 din 11 aprilie 1991. Din 17 octombrie 2018, fondator al întreprinderii este Agenția Proprietății Publice.

Până acum, a fost expus de mai bine de zece ori la concursuri comerciale, dar nu și-a găsit cumpărătorul.

Hotelul și-a stopat activitatea doar pe perioada declarării stării de urgență. Ulterior, odată cu ridicarea restricțiilor aferente domeniului de activitate, și-a reluat activitatea.

loading...

Comments are closed.