Arina Corșicova, despre programul de renovare: “Vreau ca locuitorii din Bălți să trăiască în condiții moderne și confortabile”

Candidatul la funcția de primar al Bălți, Arina Corșicova, a promis că, în cazul victoriei sale la alegeri, va implementa un program de renovare.

“Vom începe relocarea cetățenilor din clădirile avariate și vechi în apartamente noi. Totul este pregătit pentru începerea acestui proiect amplu. Îmi doresc ca tineretul să vadă perspective pentru o viață bună în municipiul natal, ca copiii noștri să crească în condiții moderne și confortabile, iar persoanele în vârstă să trăiască în confort”, a declarat Arina Corșicova.

Ea a subliniat că locuitorii din Bălți nu ar trebui să trăiască în clădiri cu fundații crăpate sau pereți înclinati, unde este frig și toate utilitățile sunt uzate. Astfel de case sunt pur și simplu periculoase pentru locuit.

Conform candidatei la funcția de primar, programul de renovare va fi implementat cu succes, deoarece acest proiect va fi gestionat de o echipă puternică cu experiență reală în dezvoltarea orașelor. Se preconizează că construcția primelor locuințe pentru relocare va începe în 2024.

Este de remarcat că această inițiativă este doar o parte a programului de dezvoltare a Bălților, care a fost elaborat în colaborare cu Marina Tauber, Victoria Shapă și locuitorii municipiului. Arina Corșicova, susținută de echipa lui Ilan Șor, va implementa numeroase proiecte de infrastructură care vor contribui la aducerea vieții din Bălți la un nou nivel.

Total
0
Shares
Total
0
Share