Arina Spătaru este candidatul ALDE la funcția de primar al municipiului Chișinău

Președintele ALDE, Arina Spătaru, a depus dosarul de înregistrare în calitate de candidat la funcția de primar al municipiului Chișinău și lista persoanelor nominalizate la funcția de consilier municipal din partea partidului Alianța Liberalilor și Democraților pentru Europa, la Consiliul electoral al circumscripției electorale municipale Chișinău nr. 1.

Arina Spătaru a anunțat că misiunea echipei ALDE este dejucarea planurilor actualului edil, care includ sabotarea economică a Chișinăului, blocarea investițiilor, falimentarea serviciilor de livrarea a apei și căldurii, acțiuni pe care Ceban le face în interesul Moscovei. Președinta ALDE a subliniat că Ion Ceban sabotează Republica Moldova chiar în inima țării, în capitală.

O altă problemă majoră semnalată de conducerea ALDE este finanțarea din bugetul primăriei a partidului MAN, fondat de către primarul Ion Ceban, deoarece membrii din conducerea formațiunii politice sunt angajați în cadrul Primăriei Municipiului Chișinău.

”Ion Ceban a luat primăria Chișinăului prin atac raider, a încolonat aproape toți angajații primăriei pe lista partidului său și încearcă să ne convingă că așa arată un partid pro european. Ceban țipă ca din gură de șarpe că se teme de abuzurile PAS, dar el acționează în primărie după aceleași metode.

Cum să îl credem că este un gospodar de bună credință pentru oraș, dacă șefii de direcții, șefii de întreprinderi municipale sunt membri în partidul creat de el? Cum să îl credem că administrează orașul în interesul cetățenilor, în timp ce el folosește bugetul municipal doar pentru a-și construi un partid politic cu oameni de buzunar? Cu banii noștri, el îi remunerează pe toți șefii din partidul personal, care ocupă funcții importante în administrația capitalei. Asta tot finanțare ilegală ar trebuie să se numească și abuz în serviciu! Așa se procedează în Europa, Ioane?”, a declarat președintele ALDE, Arina Spătaru.

Total
0
Shares
Total
0
Share