Social

Armata Națională anunță despre recepționarea și transportarea unui lot de echipamente medicale de protecție

Pinterest LinkedIn Tumblr

Armata Națională, urmează să recepționeze, în numele Guvernului de la Chișinău, în perioada 19-20 ianuarie curent, din partea Ministerului Apărării Naționale de la București, un lot de echipamente medicale de protecție.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Bunurile de resort medical sunt donate de partea română în contextul prevenirii și combaterii infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Materialele medicale, în sumă de peste 7 milioane lei românești (echivalentul aproximativ a 30 milioane lei MDA) conțin: 1000 de viziere, 9 000 de cutii cu mănuși, 2000 de ochelari din plastic de protecție, 3 milioane de măşti chirurgicale, precum și 500 000 de măști de protecţie.

Bunurile de resort medical vor fi transportate de la punctul vamal Leușeni, cu camioane militare din dotarea Armatei Naționale, și vor fi repartizate Agenției Rezerve Materiale și Spitalului Clinic Militar Central.

”Vehiculele militare implicate în transportarea bunurilor medicale se vor deplasa pe traseul național Leușeni-Chișinău. În acest context, îndemnăm cetățenii să se abțină de la distribuirea imaginilor cu tehnica militară în spațiul online, pentru a nu genera dezinformări”, a precizat Armata Națională.

loading...

Comments are closed.