Actual

Armata și Poliția combat documentul parafat cu ștampila Liceului ”Vasile Suhodolski” din Edineț

Pinterest LinkedIn Tumblr

Cu privire la informațiile apărute în spațiul public, precum că Ministerul Apărării al Republicii Moldova ar chema la Centrele Militare tinerii pentru antrenamente de mobilizare, autoritățile precizează că informația dată este un fals.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

”Vă informăm despre tentative de expediere în adresa cetățenilor din partea de nord a Republicii Moldova a ordinelor de chemare la exerciții și antrenamente de mobilizare venite din partea Centrelor militar-teritoriale. Aceste documente reprezintă niște falsuri. Ministerul Apărării nu a trimis și nu expediază solicitări de prezentare a persoanelor fizice la centrele militar-teritoriale din țară în aceste scopuri”, a transmis Ministerul Apărării.

”Inspectoratul General al Poliției s-a autosesizat, cazul fiind înregistrat de către Inspectoratul de Poliție din Edineț. La moment sunt întreprinse toate măsurile pentru a depista cine a întocmit astfel de acte false și au răspândit informații eronate. Rugam cetățenii să se informeze doar din surse sigure”, a transmis Inspectoratul General al Poliției.

Pe documentul distribuit intens pe rețelele de socializare este pusă ștampila Liceului ”Vasile Suhodolski” din Edineț.

loading...

Comments are closed.