Alte știri

Așa cum a promis Igor Dodon, Ministerul Agriculturii a revenit în sediul de pe bd. Ștefan cel Mare

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului informează că, din 14 iunie 2021, instituția și-a schimbat sediul, noua adresă fiind bd. Ștefan cel Mare, 162, MD-2004. Datele de contact telefonic rămân aceleași: 0 22 204 – 579 (Secția managementul documentelor); 0 22 204 – 581 (anticamera ministrului); 0 22 204 – 582 (Serviciul informare și comunicare cu mass media), anunță instituția prin intermediul unui comunicat de presă.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Fostul șef al statului, Igor Dodon a promis de mai multe ori că Ministerul Agriculturii va reveni în clădirea de pe bulevardul Ștefan cel Mare, care tot timpul a fost sediul destinat ramurii agricole.

„Considerăm că faptul că clădirea Ministerului Agriculturii a fost eliberată de agricultori este un lucru incorect. Împreună cu dl prim-ministru am discutat zilele trecute și o să facem tot posibilul ca Ministerul Agriculturii să revină acolo unde îi este locul, în centrul Chișinăului, alături de Președinție”, a declarat Igor Dodon, în noiembrie 2019.

Menționăm că, după comasare, Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Regionale a trecut în sediul vechiului Minister al Mediului, din strada Constantin Tănase 9, iar în clădirea de pe bd. Ștefan cel Mare 162 a fost mutată Judecătoria Chișinău, sediul Centru, pentru a-i elibera lui Plahotniuc curtea și priveliștea fostului sediu al Partidului Democrat din Moldova.

loading...

Comments are closed.