ASD a lansat o nouă Linie Specializată Anticorupție pentru combaterea fraudei și corupției

În conformitate cu prevederile Legii nr. 252 din 25.10.2013 pentru aprobarea Regulamentului de funcționare a sistemului liniilor telefonice anticorupție și în scopul eficientizării implementării măsurilor de asigurare a integrității în cadrul ASD, a fost lansată o nouă Linie Specializată Anticorupție 076666222, care este deja funcțională.

Prin intermediul liniei telefonice, care este activă 24/24, 7 zile pe săptămână, cetăţenii, agenții economici și reprezentanții societății civile pot transmite informații sau materiale în format audio, foto-video, despre acțiunile ilicite comise de către angajații ASD, responsabili tehnici sau S.A. „Drumuri”, legate de recepția și executarea lucrărilor, procedurilor de achiziții etc. Prevenirea și combaterea fraudei și corupției necesită efortul comun al întregii societăți.

”Astfel, vom fi recunoscători pentru sesizarea şi comunicarea despre faptele de comportament corupțional, actelor de corupţie comise de către angajaţii ASD.

Dacă observați activități suspecte, vă rugăm să ne informați la Linia Specializată Anticorupție a ASD la numărul 076666222 inclusiv (Viber, WhatsApp) sau pe adresa de email – anticoruptie@asd.md. S

untem determinați să promovăm principiile etice ale legalității, integrității și transparenței. Reiterăm că transparența, responsabilitatea și integritatea sunt pilonii fundamentali pentru dezvoltarea durabilă a infrastructurii rutiere”, se arată în comunicatul ASP.

Total
0
Shares
Total
0
Share