ASD cumpără pavilioane auto pentru pasageri

În baza Hotărârii Guvernului nr. 73 din 22 februarie 2023 cu privire la aprobarea Programului privind repartizarea mijloacelor fondului rutier pentru drumurile publice naționale pe anul 2023, Î.S. „Administrația de Stat a Drumurilor” a pregătit documentația necesară pentru organizarea licitației publice, privind execuția lucrărilor de construcție a pavilioanelor auto pentru pasageri pe drumurile publice naționale.

ASD a elaborat un subprogram, care prevede construcția a 33 de pavilioane auto pentru pasageri pe drumurile publice naționale, în intravilanul și extravilanul localităților din diferite raioane ale Republicii Moldova.

Lucrările de construcție a pavilioanelor auto pentru pasageri sunt parte a proiectelor de dezvoltare a infrastructurii rutiere și de transport public, destinate să faciliteze călătoriile și să ofere confort și protecție pasagerilor.

Amplasarea pavilioanelor va fi realizată pe baza solicitărilor din partea autorităților publice locale din toate raioanele menționate: Basarabeasca, Cimișlia, Căușeni, Cahul, Taraclia, Orhei, Rezina, Telenești, Rîșcani, Drochia, Soroca, Florești, Șoldănești, Hîncești, Ialoveni, Anenii Noi, Strășeni, Călărași, Ungheni, Fălești.

Corespunzător procedurii de licitație publică, deschiderea ofertelor va avea loc la data de 08.08.2023, ora 10:00.

Sursa de finanțare pentru execuția lucrărilor va fi asigurată din mijloacele Fondului Rutier.

Total
0
Shares
Total
0
Share