Alte știri

Astăzi este ziua de naștere a lui Donald Trump. Ce vârstă împlinește Președintele SUA

Pinterest LinkedIn Tumblr

Astăzi este ziua de naștere a lui Donald Trump, președintele Statelor Unite ale Americii împlinește 72 de ani. El este un magnat miliardar american, vedetă de televiziune și politician, născut în 1946, Queens, New York.

Trump a fost candidatul republican și a fost ales al 45-lea preșdinte al Statelor Unite în alegerile din 8 noiembrie 2016, invingând pe contracandidatul democrat Hillary Clinton. El a preluat oficial mandatul de președinte pe 20 ianuarie 2017, succedându-l pe Barack Obama. Trump este cea mai în vârstă persoană care își asumă președinția Statelor Unite.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Pe parcursul carierei sale de afaceri, Trump a construit turnuri de birouri, hoteluri, cazinouri, terenuri de golf și alte clădiri de marcä în intreaga lume. Domnul Președinte a fost listat in 2016 de revista Forbes pe locul 324 in topul celor mai bogați oameni din lume și pe locul 156 in Statele Unite.

Donald Trump are cinci copii din trei căsătorii. Prima sa soție, Ivana Zelnickova, originară din Cehoslovacia, cunoscută ca manechin și actriță, i-a dăruit trei copii, Donald Jr (n. 1977), Ivanka (n. 1981) și Eric (n. 1984); toți trei sunt acum directori executivi ai Organizației Trump. Cea de-a doua soție, Marla Maples, o figură cunoscută în lumea mondenă, i-a dăruit incă o fiică, Tiffany. Actuala soție, Melania Knauss, originară din Slovenia, este creator de bijuterii și ceasuri și fost manechin; cu aceasta, Trump are
un băiețel, Barron Trump (n. 2006).

Născut la 14 iunie, Donald Trump este în zodia Gemeni. Astrologii consideră că nativii din Gemeni sunt caracterizați prin dualitate și din această cauză există riscul producerii unor conflicte.

familia trump sua, ivanka trump, donald trumpm melania trump, washinton dc

loading...

Comments are closed.