Astăzi își sărbătorește ziua de naștere liderul Tinerilor Democrați, Alexandr Cauia

Astăzi își sărbătorește ziua de naștere liderul Tinerilor Democrați, Alexandr Cauia, partidul democrat, pdm, vlad plahotniuc, ulim facultate de drept

Președintele Tinerilor Democrați, și vicepreședintele PDM, Alexandr Cauia, împlinește astăzi 35 de ani. Cu această ocazie, colegii de partid i-au adresat mesaje de felicitare.

“Avem o zi specială în familia #TDM. Îl sărbătorim pe cel care dă mereu tonul în echipa noastră și face lucrurile să se miște. La Mulți Ani, Cauia Alexandr! Îți dorim curaj, putere de muncă, realizări și multe multe bucurii”, se arată în mesajul postat pe Facebook de Tinerii Democrați (TD).

Alexandr Cauia s-a născut pe 26 sepembrie 1983 în satul Slobozia Dușca, raionul Criuleni. De profesie este jurist, a deținut funcția de decan la Facultatea de Drept din cadrul ULIM, iar în prezent este prorector. În ultimii 10 ani, şi-a construit un renume în domeniu, ca autor al mai multor publicaţii în materie de drept.

Pentru publicul larg, Alexandr Cauia este cunoscut pentru opiniile sale exprimate în cadrul talkshow-urilor TV. Cauia a intrat în politică în urmă cu câţiva ani, ca membru al PDM. S-a remarcat ca lider al simpatizanţilor democraţi, în campania electorală din 2014. A fost ales în funcția de președinte TD în 2016.

Alexandr Cauia a împlinit astăzi 35 de ani, este căsătorit şi are trei copii.

alexandr cauia, ulim, pdm, partidul democrat, plahotniuc

Total
0
Shares
Total
0
Share