Alte știri

Astăzi se desfășoară lucrările de asfaltare a străzii Dante Alighieri din sectorul Botanica

Pinterest LinkedIn Tumblr

Pe parcursul zilei de astăzi se desfășoară lucrări de așternere a stratului de uzură pe carosabilul din strada Dante Alighieri, în perimetrul str. Cetatea Albă și șos Muncești, pe o suprafață de 2000 metri pătrați, transmite Telegraph.md

Lucrările sunt executate de Î.M. Regia „Exdrupo” și urmează a fi finalizate până spre seară. Cheltuielile pentru reabilitarea drumului sunt suportate de o companie de construcții, care a edificat în preajmă un complex de blocuri de locuințe.

Amintim că tronsonul de stradă de cca 250 metri lungime și 7 metri lățime, poziționat în pantă, era impracticabil pentru automobile, carosabilul fiind deteriorat ca urmare a ploilor torențiale din acest an.

Până la asfaltare au fost executate lucrări de reabilitare a rețelelor de apeduct și canalizare, ridicarea la cotă a fântânilor de vizitare, construcția unui perete de sprijin, amenjarea bordurilor noi etc.

De asemenea, pe parcursul săptămânii viitoare, vor fi finalizate lucrările de amenjare a locurilor de parcare pentru automobile, în perimetrul str. Așhabad – șos. Muncești.

Conducătorii auto care traversează zona sunt rugaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară.

Citește și: În acest weekend mai multe străzi din Chișinău vor fi blocate. Care sunt acestea

loading...

Comments are closed.