Alte știri

Astăzi se împlinește un an de la apariția platformei ”Președintele Răspunde”, lansată de Igor Dodon

Pinterest LinkedIn Tumblr

Astăzi se împlinește un an de la apariția platformei ”Președintele Răspunde”, lansată de Igor Dodon. Este vorba despre un proiect inovativ pentru Republica Moldova, prin care șeful statului a avut un dialog permanent cu cetățenii, în mediul online.

„Un an în care am răspuns și am ajutat mii de oameni, un an în care am împărtășit cu dvs. momente importante pentru țara noastră, am luat decizii împreună și am schimbat lucruri. Un an în care am încercat să vă ascult, să fiu alături, să vă susțin!”, se arată în mesajul președintelui Igor Dodon cu ocazia acestei zile.

Potrivit lui Igor Dodon, necesitatea acestei comunicări și interesul oamenilor pentru un dialog direct cu președintele țării este demonstrat și prin audiența pe care a avut-o, peste 4 milioane de vizitatori unici, sute de mii de vizualizări pentru fiecare ediție, mii de știri, reacții și comentarii.

„”Președintele Igor Dodon Răspunde” a devenit cea mai citată și cea mai de succes platformă de comunicare a unui lider politic din țară. Vreau să vă anunț că vom continua acest dialog și vă mulțumesc că sunteți alături!”, a declarat șeful statului.

Citește și: Ion Chicu: ”Contez pe responsabilitatea deputaților care știu ce înseamnă o țară fără buget aprobat”

loading...

Comments are closed.