Atac armat la Bursa din Pakistan. Cinci oameni au murit

Cel puțin cinci oameni au murit după ce au fost trase focuri de armă la Bursa din capitala Pakistanului, Karachi, au declarat, luni, unii oficiali din serviciile de intervenții, transmite CNN.

Polițiști și oficiali de securitate sunt printre cei confirmați ca fiind decedați, potrivit lui Mohammad Azeem, un oficial din centrul de intervenții Edhi, un proeminent serviciu local de caritate.

Personalul de salvare și cel de securitate paramilitară se află la fața locului, în cadrul unei operațiuni în desfășurare, a precizat Azeem.

Un mesaj publicat pe pagina de Twitter a Bursei din Pakistan arăta: „A fost un atac asupra perimetrului PSX în prima parte a zilei”.

„Situația încă este în desfășurare iar conducerea, cu ajutorul forțelor de securitate, gestionează securitatea și controlează situația”, potrivit acestuia.

„Vom emite un comunicat mai detaliat la momentul potrivit, odată ce situația revine sub control și mai multe detalii devin cunoscute. Momentan, focurile de armă s-au oprit iar întăririle sunt pe poziții”, mai preciza mesajul.

Directorul Bursei din Pakistan, Abid Ali, le-a spus reporterilor că patru atacatori au intrat în perimetru și au început să tragă, însă situația era acum sub control.

„Au fost patru atacatori care au venit în parcare, au aruncat o grenadă spre intrarea principală a Bursei din Karachi și după aceea au început să tragă fără discriminare. Atacatorii purtau uniforme asemănătoare celei de poliție. Toți cei patru au fost uciși iar situația este momentan sub control”, a spus acesta.

Total
0
Shares
Total
0
Share