Atașatul militar al SUA și-a încheiat mandatul în Republica Moldova

Atașatul Apărării a Ambasadei SUA în Republica Moldova, locotenent-colonel Renee Michel, și-a finalizat mandatul în Republica, se arată într-un comunicat al Ministerului Apărării.

„Pentru aportul semnificativ la dezvoltarea parteneriatului și asigurarea implementării proiectelor comune destinate modernizării Armatei Naționale, dar și în contextul finalizării mandatului”, ministrul Apărării, Anatolie Nosatîi, i-a acordat oficialei militare medalia „Consolidarea Frăției de Arme”.

Potrivit autorităților, părțile au discutat despre stadiul actual al cooperării moldo-americane pe segmentul Apărării și asistența oferită, de-a lungul anilor, în cadrul diferitor activități bilaterale.

„Locotenent-colonelul Renee Michel a mulțumit pentru încrederea și susținerea oferită pe parcursul activității sale, menționând că pentru ea a fost o onoare să conlucreze cu specialiștii din Armata Națională.

Tot în cadrul întrevederii, Ministrul Apărării l-a felicitat pe noul atașat militar al SUA în țara noastră, locotenent-colonel Creason, cu ocazia numirii în funcție, exprimându-și convingerea că, prin experiența pe care o deține, va contribui la consolidarea dialogului dintre cele două instituții de apărare și modernizarea Armatei Naționale în conformitate cu standardele internaționale”, comunică Ministerul Apărării al Republicii Moldova.

Total
0
Shares
Total
0
Share