Alte știri

Atenție la hoții de buzunare! Bărbat de 41 de ani reținut de polițiști pentru pungășie

Pinterest LinkedIn Tumblr

Polițiștii Secției combatere infracțiuni în locuri publice și transport urban din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, în urma acțiunilor întreprinse au reținut un bărbat în vârstă de 41 ani originar dintr-o localitate din r. Strășeni, pentru comiterea unei pungășii. Acesta anterior s-a dovedit a fi judecat pentru infracțiuni analogice, transmite Telegraph.md

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Cazul a avut loc la data de 09 februarie, individul în timp ce se afla în incinta Institutului de Medicină Urgentă, amplasat pe str. T. Ciorbă, în mod tainic a sustras din buzunarul victimei, un bărbat în vârstă de 35 ani, telefonul mobil de model ,,Xiaomi MI A3″, în valoare de 9 624 lei, după care cu bunul sustras a părăsit incinta spitalului. Astfel prin acțiunile lui a cauzat părții vătamate o pagubă materială considerabilă.

Urmare a măsurilor speciale de investigație întreprinse de polițiști, individul a fost reținut și escortat la Inspectoratul de Poliție a sec. Buiucani pentru audieri. În cadrul acțiunilor procesual penale acesta și-a recunoscut vinovăția.

Pe cazul dat a fost inițiată cauză penală pentru pungășie, faptă pentru care bărbatul riscă amendă în mărime de până la 42 500 lei , muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore, sau cu închisoare de până la 2 ani.

loading...

Comments are closed.