ATENȚIE // Noi măsuri de securitate la Aeroport: Accesul va fi permis doar pasagerilor, iar una dintre porțile aerogării se închide

De astăzi, 19 octombrie 2023, ora 20:00, vor intra în vigoare măsuri suplimentare de securitate în țară și la frontierele Republicii Moldova, informează telegraph.md cu referire la comunicatul Poliției de Frontieră.

Aceste măsuri vor fi aplicate în contextul riscurilor în adresa securității mondiale pe fonul războiului din Israel, declarațiilor liderilor organizațiilor extremiste adresate comunității internaționale etc.

Măsurile presupun faptul că accesul în incinta Aeroportului va fi permis doar pasagerilor care vor prezenta biletul și actul de călătorie.

Totodată, va fi închis accesul prin poarta din mijloc a aerogării, fiind posibilă intrarea în Aeroport prin porțile de acces nr.1 și nr.3.

Autoritățile astfel, solicită ca pasagerii să se prezinte la Aeroport cu cel puțin 3 ore înainte de zbor, pentru a se evita formarea ambuteiajelor.

La fel, angajații Poliției de Frontieră anunță că vor intensifica controlul frontierei de stat în toate punctele de trecere a frontierei de stat, inclusiv în Aeroportul Internațional Chișinău.

Pentru evitarea ambuteiajelor pe drumurile naționale, echipajele Poliției vor asigura circulația rutieră.

Total
0
Shares
Total
0
Share