ATENȚIE // Serviciul pentru eliberarea autorizației speciale de transport nu va fi disponibil între 23 și 31 octombrie

Agenția Națională Transport Auto (ANTA) a anunţat astăzi că, în perioada 23-31 octombrie 2023, accesul la serviciul ce vizează depunerea solicitărilor pentru eliberarea autorizației speciale de transport (AST) nu va fi disponibil.

ANTA atenționează că, în contextul digitalizării și perfecționării continue a serviciilor instituţiei, precum și în scopul micșorării timpului de procesare a cererilor pentru eliberarea autorizației speciale de transport și a actelor de coordonare a traseelor, Sistemul Informațional e-Autorizație Transport va fi supus unui proces de îmbunătățire a funcționalităților.

„Astfel, în perioada 23-31 octombrie 2023 accesul la serviciul ce vizează depunerea solicitărilor pentru eliberarea AST nu va fi disponibil. Îndemnăm operatorii de transport rutier să-și planifice activitățile în raport cu sistarea respectivă pentru a evita crearea unor incomodități în activitatea profesională”, indică sursa.

Cererile depuse până la data de 23 octombrie, ora 08:00, vor fi procesate și autorizațiile vor fi eliberate în regim și termeni obișnuiți, rezumă Agenția Națională Transport Auto.

Total
0
Shares
Total
0
Share