ATENȚIE ȘOFERI // Drumarii avertizează conducătorii auto să circule cu prudență în condiții de ghețuș pe traseele din țară

Administraţia de Stat a Drumurilor (ASD) a avertizat astăzi participanții la trafic să conducă cu prudență și să adapteze viteza la condițiile de ghețuș pe traseele publice naționale.

„În această ultimă zi de toamnă, conform prognozelor meteorologice, s-au înregistrat temperaturi scăzute între -5 și -10°C în timpul nopții, ceea ce a dus la apariția ghețușului pe drumurile publice naționale. Drumarii sunt la datorie și acționează cu lucrări de combatere a lunecușului și răspândirea materialului antiderapant. Este important să vă asigurați că vehiculul este pregătit pentru condițiile de iarnă și aveți la îndemână echipamentul necesar în caz de nevoie”, indică ASD.

Serviciul Hidrometeorologic de Stat anunţă pentru următoarele 24 de ore încălzirea vremii, însă în nordul ţării termometrele vor arăta temperaturi sub zero grade. La sud, se aşteaptă maxime de 10 grade de căldură.

Total
0
Shares
Total
0
Share