Alte știri

Aterizare de urgență pe aeroportul din Timișoara, după ce unei pasagere i s-a făcut rău. Ce a urmat?

Pinterest LinkedIn Tumblr

Mare agitație pe aeroportul din Timișoara. O pasageră a unei curse Tarom a leșinat, iar aeronava a fost nevoită să aterizeze de urgență. Echipajul de pe ambulanța chemată să intervină a testat-o și a descoperit că e COVID-pozitivă.

Aeronava companiei Tarom, un Boeing 737-700, a decolat în direcția Madrid, în jurul orei 8.40.

După mai puțin de o oră, când avionul se afla lângă Belgrad, piloții zborului RO 415 au decis să se întoarcă în Romania și să aterizeze la Timișoara, pe aeroportul Traian Vuia.

Unei femei de 65 de ani i se făcuse rău. Acuza dureri în piept și, la un moment dat, și-a pierdut cunoștința.

Însoțitoarele de bord i-au pus o mască cu oxigen, iar după aterizare, medicii de la ambulanță au descoperit că femeia avea diabet și intrase în comă.

Avionul și-a reluat zborul spre Madrid cu ceilalți 182 de pasageri

Testul rapid făcut, de asemenea, în drum spre spitalul municipal a arătat că femeia ar avea COVID-19. Femeia le-a spus că fusese la o înmormântare la Brașov și își făcuse înainte cu două zile un test Real Time PCR, pentru că așa cer autoritățile spaniole, un test negativ făcut cu maximum 72 de ore înainte.

Odată ajunsă la spital, femeii i s-a repetat testul și acesta a ieșit neconcludent. Va fi testata a treia oară.

Între timp, ceilalți 182 de pasageri au fost debarcați, avionul dezinfectat, iar avionul și-a reluat zborul spre Madrid, unde va ajunge cu o întârziere de trei ore.

Sursa: Pro TV

loading...

Comments are closed.