Alte știri

Au băut până s-au luat la bătaie. Un bărbat a ajuns la spital, celălalt – după gratii

Pinterest LinkedIn Tumblr

Caz terifiant, în capitală. Un bărbat de 42 de ani a ajuns la spital cu o plagă de cuțit în regiunea gâtului, după un conflict iscat la beție.

Totul s-a petrecut în data de 3 aprilie, în jurul orei 03.00, în fața unui bloc locativ de pe strada Ion Pelivan din sectorul Buiucani. Poliția a fost chemată de un localnic, care a găsit victima zăcând într-o baltă de sânge.

La locul faptei au venit oamenii legii, dar și o echipă medicală. Aceștia au găsit victima în stare conștientă. Bărbatul a relatat că venise în ospeție la un cunoscut de al său. Cei doi ar fi consumat alcool împreună, iar la un moment dat s-au luat la ceartă. Atunci, proprietarul apartamentului, un individ de 45 de ani, a luat un cuțit și i-a aplicat prietenului de pahar o plagă tăiată la gât.

Victima a reușit să iasă din locuință și să ceară ajutor. Victima de de 42 de ani a fost transportată la spital. La scurt timp, bănuitul a fost identificat și reținut. La moment, el este plasat în arest preventiv pentru de 30 de zile. Pentru tentativă de omor, bănuitul riscă de până la 10 ani de detenție.

Sursa: echipa.md

loading...

Comments are closed.