Alte știri

Au fost numiți noi conducători de instituții polițienești

Pinterest LinkedIn Tumblr

La 19 octombrie, prin ordinul șefului Inspectoratului General al Poliției, Iurie Podarilov au fost numiți noi conducători de instituții.

Aceștia au fost prezentați efectivului în cadrul unor vizite de lucru în teritoriu.

Șef interimar al Inspectoratului de poliție Soroca a fost numit comisarul principal Octavian Cebotarenco. Acesta activează în cadrul Ministerului Afacerilor Interne din anul 2000, iar până acum a ocupat funcția de șef al Secției Investigații Infracțiuni al aceluiași inspectorat.

La Inspectoratul de poliție Sîngerei a fost numit șef interimar, comisarul principal Mihail Banaru, care activează în Ministerul Afacerilor Interne din 2002. Până la numirea în funcția de sef al inspectoratului, acesta a deținut funcția de ofițer operativ de serviciu al serviciului de gardă al Secției coordonare operațională din același inspectorat.

La Inspectoratul de poliție Fălești a fost numit șef interimar, comisarul principal Vitalie Popovici. Acesta și-a început activitatea în anul 2004. Anterior a deținut funcția de șef al Secției coordonare operațională a Inspectoratului de poliție Fălești.

Iurie Podarilov a urat succes noilor conducători accentuând, că prioritatea Poliției trebuie să rămână siguranța cetățeanului și un nivel înalt de securitate în țară.

loading...

Comments are closed.