Alte știri

Au furat o mașină, s-au plimbat și au abandonat-o pe o stradă din capitală

Pinterest LinkedIn Tumblr

Doi tineri cu vârstele de 16 ani și respectiv 20 de ani, locuitori a capitalei, prinși pe urme fierbinți pentru răpirea unui automobil, transmite Telegraph.md

Polițiștii au fost alertați de către proprietarul automobilului de model ,,Opel Astra’’, care a declarat că i-a fost răpit automobilul. La fața locului s-a deplasat grupa operativă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. Victima a declarat că a parcat unitatea de transport în curtea blocului de locuit de pe str. Andrei Doga, iar dimineața nu l-a mai găsit. Suma prejudiciului constituie 20 000 lei.

Polițiștii imediat au dispus măsuri speciale de investigație pentru depistarea automobilului cât și a făptașilor care au comis răpirea unității de transport. Automobilul a fost găsit abandonat pe o stradă din sectorul Râșcani.

Indivizii au fost escortați la inspectorat pentru audieri și stabilirea tuturor circumstanțelor. În cadrul acțiunilor procesual penale aceștia și-au recunoscut vinovăția, comunicând că au răpit automobilul pentru a se plimba. Este de menționat că aceștia de nenumărate ori au fost cercetați penal pentru infracțiuni analogice.

Actualmente tinerii sunt cercetați penal în stare de libertate pentru ,,Răpirea mijlocului de transport”, infracțiune care conform legislației se pedepsește cu amendă în mărime de la 29 000 la 67 500 lei sau cu închisoare de la 1 la 3 ani.

loading...

Comments are closed.