Alte știri

Au pornit girofarul şi au ajutat o femeie însărcinată. Premierul Filip le-a mulţumit pentru gest în şedinţa Guvernului

Pinterest LinkedIn Tumblr

Au pornit sirenele şi girofarul şi au ajutat o femeie însărcinată. Este gestul demn de laudă a doi poliţişti de patrulare din Capitală. În acest context, premierul Filip le-a adus mulţumiri oamenilor legii, care sunt un exemplu pentru alţii.

„Astăzi am văzut un lucru care m-a făcut să văd că Poliţia se reformează şi există altă atitudine în societate. Mă refer la cazul care a avut loc astăzi, când doi agenţii de patrulare, domnul Alexandru Pasat şi Vlad Gurin, văzând că o femeie însărcinată a fost blocată într-o maşină, era amuteiaj la intrarea în Chişinău, nu au făcut altceva decât să pornească sirena şi girofarul şi să o ducă la maternitate. Este un gest frumos, care ar trebui să fie un exemplu şi pentru alţii”, a precizat premierul Pavel Filip, în debutul şedinţei Guvernului.

Totodată, şeful Executivului a menţionat că: „Dacă vom da cu toţii dovadă de mai multă omenie, atunci va fi mult mai bine în societate. Domnul ministru Jizdan, vă rog să le transmiteţi mulţumiri acestor agenţi de patrulare”.

loading...

Comments are closed.