Aureliu Filipp, fost viceprimar, este noul președinte al OT PDCM din Bălți

Organizația Teritorială Bălți a Partidul Dezvoltării și Consolidării Moldovei trece prin etapele firești de dezvoltare a oricărei structuri organizaționale de partid. De la ideea de a valorifica potențialul uman a municipiului și crearea echipei PDCM la Bălți s-a ajuns deja la o organizație bine structurată și consolidată.

Etapa a II-a a Conferinței de Constituire petrecută la 06.05.2023 a fost un eveniment important, de finalizare a procesului de fondare a Organizației Teritoriale prin alegerea forului legislativ și altor organe de conducere. Etapa ulterioară, la fel de valoroasă, este dezvoltarea organizației teritoriale prin crearea organizațiilor primare, care sunt unitatea de bază, celula unui partid politic.

“Considerăm că fundamentul Organizației Teritoriale Bălți a fost construit și este o temelie trainică, iar de aici înainte, ne rămâne doar să ridicăm această structură, alegând cu grijă piesele și elementele construcției, pentru un edificiu solid, pe care să o numim cu mândrie Casa PDCM de la Bălți.

Astăzi (07 mai 2023 – n.r.) a fost ales Președintele OT Bălți a PDCM, Dl Aureliu Filipp, ex-viceprimar al mun. Bălți, căruia îi urăm succes și reușite în implementarea planurilor organizației și!

Tot astăzi a fost aprobată lista nominală a Consiliului Politic Teritorial, care în activitatea sa va coordona și monitoriza îndeplinirea sarcinilor şi realizarea obiectivelor PDCM la nivel teritorial, inclusiv și pe cele electorale. Astăzi au fost selectați 5 membri ce vor face parte din Consiliul Politic Teritorial pe lângă membrii „din oficiu”. Felicităm cu această ocazie pe noii membri aleși ai consiliului Dna Tamara Cebotari, Dna Andreeva Elena, Dra Nadejda Breazu și Dl Serghei Rotari.

Consiliul Politic Teritorial desemnează candidații pentru alegerile locale și deja suntem pregătiți pentru evaluarea necesitățile municipiului și elaborarea planurilor. Putem propune locuitorilor soluții și profesioniști care vor crea strategii durabile, bine argumentate și ancorate la necesitățile municipiului.

Echipa PDCM din Bălți își propune dezvoltarea sa prin promovarea în continuare a valorilor centrate pe om, iar aceste valori cu siguranță ne vor aduce noi membri.

1. Echipa OT Bălți a PDCM contează mult pe managementul de echipă și valorificarea potențialul uman prin profesioniști consacrați și pragmatici, din diverse domenii de activitate, care dețin obligator capacitatea de analiza critic și de a-și asuma consecințele deciziilor lor.

2. Echipa OT Bălți poate și trebuie să educe viitorului alegător, pentru a ca ei să poată distinge calitatea unui partid politic, să nu mai cadă pradă promisiunilor populiste și false în procesul acordării votului de încredere;

3. OT Bălți, prin susținerea și promovarea tinerilor în procesul politic, va contribui la formarea și educarea unei alte clase politice, membrii căruia să cunoască care este statutul și fața unui adevărat politician, demnitar de stat, ce este corectitudinea politică și câtă responsabilitate față de alegător poartă acest statut.

4. O dezvoltare socială durabilă, pe care o dorim municipiului, va putea fi atinsă doar respectând valorile sociale comunitare, promovând responsabilitatea și responsabilizarea socială, consolidarea în jurul ideii unității naționale, buna guvernare, printr-un management de echipă eficient la nivel local și printr-o bună colaborare cu autoritățile publice centrale.

Membrii OT Bălți i-au mulțumit Dnei Lilia Ignatiuc pentru munca depusă în calitate de Președinte și i-au urat succes în conducerea unui domeniu tematic important la nivel central”, a transmis formațiunea.

Total
0
Shares
Total
0
Share