Externe

Autobuz plin cu copii, accident într-un tunel. Imagini dramatice de la fața locului

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un autobuz plin cu copii a lovit piciorul unui pod, într-un tunel, pentru că șoferul nu era obișnuit cu gabaritul mașinii. Părinții victimelor spun că era în prima zi de muncă.

Accidentul în care a fost implicat un autobuz dublu etajat s-a produs joi dimineață, în Winchester, Hampshire, Marea Britanie, polițiștii calificându-l drept „grav”.

Autobuzul transporta copiii către școală iar trei dintre aceștia au fost răniți grav și au fost duși la spital. Medicii spun însă că viața lor nu este în pericol, arată publicația „The Sun”.

Alți 13 copii au primit îngrijiri de la paramedici, pe marginea drumului, majoritatea răniților având răni la cap și gât.

Așa după cum se poate observa din imaginile de la fața locului filmate de martori, acoperișul autobuzului este complet distrus, de la un capăt la celălalt.

Părinții spun că șoferul nu era „obișnuit” cu traseul, unul dintre aceștia sugerând că a fost „prima lui zi de muncă”. Elevii mergeau la școala secundară Henry Beaufort.

„Cred că a fost prima lui zi. Cred că era nou – așa spun toți cei de aici” a declarat un martor, potrivit sursei citate.

„Am văzut oameni culcați pe marginea drumului, grav răniți”

Robert, în vârstă de 15 ani, elev în clasa a XI-a, se afla pe puntea de jos, în partea din față a autobuzului,și a povestit clipele de după accident.

„Am crezut că am lovit partea laterală a tunelului. Autobuzul s-a oprit brusc. Erau cioburi pe scările de lângă mine, acoperișul autobuzului căzuse pe lateral și erau cabluri atârnate” a spus el.

„Luminile se stinseseră, m-am uitat în sus și oamenii au început să coboare, dar nu se prea vedea pentru că era întuneric. Am văzut oameni cu tăieturi la gât, păreau răni ușoare. O mulțime de răni la cap sau la gât, dar au existat persoane cu răni mai grave” a adăugat Robert.

„Atunci când am ieșit din tunel am văzut oameni culcați pe marginea drumului, care erau grav răniți, atunci am realizat că situația este serioasă iar mulți oameni s-au panicat” a mai spus elevul.

loading...

Comments are closed.