Alte știri

Autocar cu 20 de pasageri din Republica Moldova, implicat într-un accident rutier în România: Șase femei au fost rănite

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un autocar cu 20 de persoane din Republica Moldova care traversa România în drum spre Italia a fost implicat într-un accident rutier, la Galaţi. Şase femei au fost rănite. Accidentul a avut loc, miercuri, în jurul orei 04:10, pe drumul judeţean 242 E, în localitatea gălăţeană Roşcani, scrie news.ro

Potrivit, IPJ Galaţi, la fața locului, polițiștii au stabilit că un bărbat, de 50 de ani, a condus un ansamblu de vehicule, format din autocar și remorcă, pe drumul mai sus menționat, și, la un moment dat, a pierdut controlul direcției, intrând într-un cap de pod aflat pe partea dreaptă a sensului de mers.

În urma impactului, 6 pasageri aflați în autocar, cu vârste cuprinse între 21 și 60 de ani, au fost răniți, fiind transportați la spital pentru investigații medicale.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultând că nu a consumat alcool, acesta a pierdut direcția autocarului care tracta și o remorcă plină cu bagajele călătorilor.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Autocarul din Republica Moldova intrase în România prin Vama Oancea şi transporta 20 de persoane care mergeau la muncă în Italia.

loading...

Comments are closed.