Politică

Autor al inițiativei de anulare a examenelor de bacalaureat: „Faptul că BAC-ul va avea loc în acest an este încă unul din efectele ambițiilor politice ale Maiei Sandu”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Într-un comentariu pentru Accent TV, unul dintre autorii inițiativei de anulare a examenelor de BAC, deputatul PSRM, Nichita Țurcan a reiterat că responsabilitatea pentru tot ce se întâmplă în țară îi revine acum Maiei Sandu,.

”Noi nu vorbim acum doar despre Chișinău, vorbim despre țara întreagă. Dacă în capitala situația cu computerele și regimul online de învățământ este, cât de cât, bine. Atunci, în țară sunt localități în care copiii nu au computere sau laptopuri și ei nu pot participa la ore. Dar dacă Maia Sandu a decis că se va face în acest mod, așa să fie. Ce pot să spun e că acum, toată responsabilitatea, inclusiv pentru BAC și pentru toate inițiativele care nu vor mai putea aplicate, cade pe umerii președintelui„ a declarat Nichita Țurcan.

Sesiunea de Bacalaureat este programată pentru perioada 4 – 22 iunie 2021. Ministerul Educației urmează să vină cu mai multe precizări la acest subiect. Anterior Consiliul Național al Tineretului a anunțat că 95% din absolvenții din țară nu sunt pregătiți pentru a susține examenul.

Citește și: Un deputat a prezentat schemele de corupție ale lui Renato Usatîi de la primăria din Bălți

loading...

Comments are closed.