Actualitate

Autoritățile capitalei au inițiat controale pentru a depista agenții economici care execută lucrări la rețelele tehnico-edilitare și nu restabilesc șantierele

Pinterest LinkedIn Tumblr

Autoritățile municipale de profil au inițiat controale în vederea depistării agenților economici care execută lucrări la rețelele tehnico-edilitare și nu restabilesc șantierele în termenele prevăzute.   

Astfel, Primăria municipiului Chișinău face apel către proprietarii de rețele, de a se asigura că lucrările inițiate au fost finalizate corespunzător, cu restabilirea învelișului asfaltic. În caz contrar, vor fi aplicate sancțiuni. Șantierele abandonate favorizează deteriorarea fundației drumurilor și apariția tasărilor. De asemenea, săpăturile creează incomodități locuitorilor orașului.

Recent a fost avertizat un operator de telefonie, pentru neexecutarea în termen a lucrărilor de restabilire a zonei de intervenție. Totodată acesta a fost obligat să înlăture neconformitățile în timp util.

În context, APL Chișinău atenționează agenții economici care dețin șantiere de construcție sau diverse imobile, gestionarii blocurilor de locuințe, precum și proprietarii de locuințe la sol, despre aplicarea sancțiunilor pentru săpăturile pe drumurile publice, fără coordonarea acțiunilor cu serviciile municipale de profil.

loading...

Comments are closed.