Actual

Autoritățile din Ialoveni au adoptat unele măsuri în contextul crizei energetice

Pinterest LinkedIn Tumblr

Astăzi, 26 octombrie, a avut loc ședința Comisiei pentru Situații Excepționale a orașului Ialoveni, în cadrul căreia dl. Sergiu ARMAȘU, primarul orașului Ialoveni, președintele CSE Ialoveni, a adus la cunoștință Dispoziția nr.44 din 25 octombrie 2022 a Comisiei pentru Situații Excepționale a Republicii Moldova în vederea reducerii consumului de resurse energetice și evitării întreruperilor de energie electrică pe perioada situației de alertă pe piața energiei electrice din Republica Moldova.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Membrii CSE Ialoveni au luat act de acest document și au decis întreprinderea următoarelor măsuri pentru reducerea consumului de energie electrică pe teritoriul orașului Ialoveni:

  1. Întreruperea iluminatului stradal între orele 23.30 – 05.30;
  2. Conducătorii instituțiilor subordonate APL să întreprindă acțiuni concrete de economisire a energiei electrice în colectivele de muncă;
  3. Administrația publică locală solicită agenților economici și cetățenilor să folosească eficient și econom energia electrică, în conformitate cu Dispoziția nr.44 din 25 ocotomrie 2022 a Comisiei pentru Situații Excepționale a Republicii Moldova.
loading...

Comments are closed.