Avertizarea medicilor: Ce riscă bărbații tineri care mănâncă mulți cartofi prăjiți, pizza și chipsuri

Ce riscă tinerii care mănâncă mulți cartofi prăjiți, pizza și chipsuri, fast food, star kebab chisinau, burgger, cola si cartofi free, 

Hamburgerii, cartofii prăjiți, pizza, șaorma și sucurile acidulate au un impact negativ asupra funcției testiculare a bărbaților tineri, arată un nou studiu. Numărul de spermatozoizi al acestor consumatori de ”junk food” este în medie cu 25,6 milioane mai scăzut decât al celor care mănâncă alimente ”sănătoase”. Un număr mic de spermatozoizi poate influența în mod negativ abilitatea de a lăsa însărcinată o femeie.

”Numărul de spermatozoizi este în scădere în țările din Occident, în ultimele decade”, arată cercetătorii în cadrul unei prezentări care a avut loc la Viena.
 
Cel mai mare număr de spermatozoizi a fost înregistrat la cei care au o dietă ”prudentă”, respetiv pește, pui, legume și apă. Ei sunt urmați de vegetarieni (legume, lapte de soia și ouă”), iar ultimii sunt cei care consumă alimente din carne procesată, maioneză și lactate.
 
Dieta ”vestică”, în care intră carnea roșie, chipsuri și alte alimente cu conținut ridicat de grăsimi, are drept rezultat cel mai mic număr de spermatoizi.
Image result for infertilitatea barbati
Total
0
Shares
Total
0
Share