Alte știri

Avionul în care se afla un cunoscut fotbalist a dispărut de pe radare! Șansele să fi supraviețuit sunt minime

Pinterest LinkedIn Tumblr

La data de 19 ianuarie, atacantul argentinian al echipei FC Nantes, Emliano Sala a semnat cu echipa engleză Cardiff City. Echipa galeză a pus pe masă suma record de 15 milioane de lire sterline. Sala a reușit deja să ofere un interviu pentru televiziunea din Wales, dar a revenit în Franța pentru a-și lua rămas bun de la foștii colegi.

Luni la ora 19.15, un avion privat a decolat din Franța spre Țara Galilor. Aproximativ peste o oră, acesta a dispărut de pe radare în Canalul Mânecii, în apropierea insulei Gurnsey.

Căutările au durat până la ora 2 noaptea, dar din cauza vântului puterniv acestea au încetat până dimineață. Astăzi acestea au fost reluate, Marea Britanie a trimis pentru acest lucru câteva elicoptere. Se cunoaște că în timpul dispariției avionului, în acea zonă erau ploi și vânt de 7-9 metri pe secundă.

La început erau dubii asupra faptului dacă Emiliano Sala se afla la bordul avionului, dar presa franceză a aflat de la poliția locală că în avion se afla doar sportivul și pilotul.

Directorul Cardiff City a comentat situația în felul următor „Suntem alarmați de situația creată. Așteptăm informații oficiale și ne rugăm pentru soarta lui Emiliano Sala.” 

Fanii și jucătorii echipelor Cardiff, Nantes și Orleans (pentru care a jucat argentinianul în sezonul 2012/13 postează poze cu hashtagul #PrayForSala. Poza de mai jos a fost postată de jucătorul său ca una de adio de la colegii săi de la Nantes.

Emiliano Sala a jucat în acest sezon 21 de meciuri în prima ligă franceză și a marcat 13 goluri. Antrenorul echipei Cardiff City, Neil Warnock vedea în el soluția pentru evitarea zonei de retrogradare.Acesta era așteptat deja pentru meciul din 30 ianuarie contra echipei Arsenal Londra.

loading...

Comments are closed.