Politic

Avocatul lui Vlad Plahotniuc: Este o răfuială politică a actualei guvernări!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Vlad Roşca, avocatul fostului Președinte al Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc, a catalogat acțiunile Procuraturii drept o răfuială politică.

Vlad Roşca a declarat în instanța de judecată: „Este o răfuială politică a actualei guvernări, care vor să creeze condiţii favorabile pentru ca Vlad Plahotniuc să poată fi reţinut în Rusia. Acolo unde ia-u fost intentat dosar politic şi ei nu sunt deacord cu arestul.

Ședința a fost amânată pentru mâine, ora 16.00.
Amintim că în dimineața zilei de astăzi, Procuratura Anticorupție a susținut un briefing de presă pe marginea cauzei penale în care este vizat Vlad Plahotniuc. Șeful Procuraturii Anticorupție, Viorel Morari, a cerut mandat de arest pe numele lui Vlad Plahotniuc.

Anterior Vlad Plahotniuc a declarat că: „…se fac presiuni enorme în aceste zile din partea Moscovei și în Moldova ca să i se facă dosare peste dosare, în speranța că vor fi mai eficiente.” Sunt presați oameni ca să facă declarații mincinoase împotriva lui Plahotniuc. Scopul final este intimidarea sa. De ce unii au încă așa mare interes în ceea ce-l privește, deși și-au luat în mod abuziv Moldova, așa cum au vrut, el va explica poate cu altă ocazie. Citește declarația integrală aici.

loading...

Comments are closed.