Ultima oră: Reacția lui Vlad Plahotniuc după ce i-a fost deschis noul dosar în Rusia!

problema transnistreana, misiunea osce moldova, vlad plahotniuc despre transnistria ,vlad plahotniuc, pdm, the wall street journal, sua, rusia, moldova

Ca răspuns la mesajele celor care i-au cerut lui Vlad Plahotniuc să comenteze noul dosar deschis în Rusia, fostul lider PDM precizează că această acțiune este doar una dintre acele despre care a scris zilele trecute că ar fi amenințări la adresa sa și a familiei sale.

“Federația Rusă mi-a deschis mai multe dosare, nu cunosc numărul exact, despre fiecare am aflat din presă: fie apăreau când erau alegeri, fie atunci când Republica Moldova, sub guvernarea Partidului Democrat, lua anumite decizii care nu erau pe placul Moscovei. Toate aceste dosare sunt fantezii și încercări de a implica numele meu în niște dosare care nu au absolut nici o legătură cu mine. Interpol a respins exact pe acest motiv de hărțuire politică zeci de tentative ale Rusiei, prin care se încerca limitarea abuzivă a libertății mele de mișcare. De asemenea, am primit mesaje din partea autorităților din anumite țări în legătură cu unele acțiuni pe care Federația Rusă le-a încercat împotriva mea, prin intermediul statelor respective”, a scris Plahotniuc pe facebook.

Fostul lider PDM afirmă că se fac presiuni enorme în aceste zile din partea Moscovei și în Moldova ca să i se facă dosare peste dosare, în speranța că vor fi mai eficiente. Sunt presați oameni ca să facă declarații mincinoase împotriva lui Plahotniuc. Scopul final este intimidarea sa. De ce unii au încă așa mare interes în ceea ce-l privește, deși și-au luat în mod abuziv Moldova, așa cum au vrut, el va explica poate cu altă ocazie.

“Toate aceste lucruri care apar în spațiul public, dar și cele care încă nu se vad, însă le cunosc, explică foarte clar motivul pentru care am hotărât să iau anumite măsuri de siguranță în această perioadă”, a mai spus Plahotniuc. “Dar ceea ce ar trebui să îngrijoreze opinia publică din Moldova nu este persoana mea, eu mă voi descurca, însă ce urmează să se întâmple foarte curând cu țara. Chiar dacă mă uit la toate acestea acum din afara politicii, nu înseamnă că nu-mi fac griji pentru moldovenii care așteptau o schimbare în mai bine și se vor trezi cu o țară intrată și mai tare sub ocupație străină”, a adăugat fostul lider PDM.

“Așa cum am mai spus, timpul va aduce adevărul la suprafață! Important este ca trezirea la realitate să nu fie prea târzie”, a conchis Plahotniuc.

Total
0
Shares
Total
0
Share