Bălți va deveni un oraș al parcurilor și scuarurilor, promite Arina Corșicova

Amenajarea scuarurilor și parcurilor în Bălți – unul dintre punctele cheie ale programului pe care Arina Corșicova intenționează să-l implementeze după victoria sa în turul doi al alegerilor pentru funcția de primar. Ea a declarat că, în timpul întâlnirilor din campania electorală, bălțenii s-au plâns că în municipiu există puține spații verzi și că parcurile sunt neîngrijite.

“După ce vom câștiga alegerile, împreună cu Marina Tauber și Victoria Șapa și întreaga noastră echipă, vom începe să creăm zone de recreere moderne pe întreg teritoriul municipiului. Vom amenaja parcurile și scuarurile existente, și vom crea altele noi. Bineînțeles, nu ne vom limita la alei, bănci și înverzirea spațiilor. Fiecare parc va avea iluminat modern, o scenă de vară, bare sportive și terenuri de joacă pentru copii”, a declarat Arina Corșicova.

Potrivit ei, parcurile și scuarurile reprezintă una dintre sarcinile de bază ale programului de dezvoltare a municipiului Bălți, care va fi realizată cu sprijinul lui Ilan Șor.

“Exemplul Orheiului arată că este posibil de a crea rapid și calitativ un mediu urban confortabil – e nevoie de dorință și capacitate de muncă”, a subliniat Arina Corșicova.

Total
0
Shares
Total
0
Share