Social

Bărbat din raionul Sîngerei și-a pierdut viața într-un accident cu tractorul! A lăsat în urmă doi copii

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un mecanizator din satul Chişcăreni şi-a pierdut viaţa în timp ce se deplasa cu tractorul. Accidentul s-a întâmplat în ziua de duminică, 7 octombrie, în jurul orei 16.00 pe traseul local Iezărenii Vechi – Chişcăreni. Tragedia s-a produs în timp ce mecanizatorul transporta de la câmp la făţare recolta de floarea soarelui, transmite ecoul.md.

Potrivit Inspectoratului Raional de Poliţie la faţa locului au fost efectuate lucrări de descarcerare a corpului victimei dintre fiare. „În momentul intervenţiei operative, bărbatul era decedat.Tractorul care-l conducea a derapat şi s-a răsturnat pe imaş”, a declarat ofiţerul de presă, Lilia Harea.

La locul accidentului a fost solicitată intervenţia gărzii de Serviciu a Unităţii de Salvatori şi Pompieri Sângerei. Potrivit constatărilor acestora tractorul a derapat şi s-a inversat pe traseul de pietriş dintre satele Iezărenii Vechi şi Chişcăreni. „Unitatea de transport cu remorcă aparţinea SRL „Roşiori Lux”. Fiind prins printre fiare, fără semne de viaţă, a fost descarcerat tractoristul, Crăciun Iurie, născut la 15 noiembrie 1974”, a informat Ion Urecheanu, şeful unităţii.

Corpul neînsufleţit al victimei a fost preluat de către colaboratorii Inspectoratului Raional de Poliţie pentru investigare şi aflarea cauzelor care au provocat accidentul şi decesul prematur al bărbatului.

Colegii victimei şi cetăţenii satului sunt în stare de şoc şi regretă pierderea acestei vieţi omeneşti. Iurie abia urma să împlinească 44 de ani. A lăsat în urmă doi copii minori, o fetiţă în clasa a II –a şi al doilea copil de numai 6 anişori, ce frecventează grădiniţa. El era unul dintre cei mai buni mecanizatori ai satului, deţinea tehnica şi avea o experienţă de muncă, de care era legat cu trup şi suflet.

loading...

Comments are closed.