Social

Bărbat împușcat în sectorul Botanica în propriul automobil! Care a fost motivul conflictului?

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ieri seara în sectorul Botanica al capitalei au răsunat mai multe focuri de armă. Incidentul s-a petrecut pe strada Botanica Veche. Un grup de necunoscuți au tras într-un automobil de marcă Mercedes.

Reprezentanții poliției au confirmat că un astfel de caz a fost înregistrat. Totodată șeful Inspectoratului Național al Poliției a spus că s-a reușit reținerea celui care a tras, acesta se află la comisariat și depune mărturii.

Procuratura pentru Combaterea Criminalitpții Organizate și Cauze Speciale a anunțat că ieri seara, 28 februarie 2018, în jurul orei 19:30, o persoană domiciliată în sectorul Botanica al capitalei, a solicitat ajutorul medicilor, informându-i că are o plagă la braț formată în urma unei împușcături.

La fața locului s-a deplasat grupul operativ format din procurori ai Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale, ai Procuraturii municipiului Chișinău și ofițeri din cadrul Inspectoratului Național de Investigații.

Una din versiuni ar fi că șoferul Mercedesului nu a dorit să cedeze trecerea atacatorului, motiv pentru care a și recus la aplicarea armei.

Persoana rănită, în vârstă de 45 de ani, s-a aflat în trecut în vizorul organelor de drept. La moment, procurorii PCCOCS în comun cu Poliția Națională verifică toate versiunile producerii acestui incident

loading...

Comments are closed.