Alte știri

Bărbatul din imagini, căutat de patru luni de zile: Rudele cer ajutorul oamenilor

Pinterest LinkedIn Tumblr

Bărbatul care apare în imagini este căutat de rude și poliție, încă de la mijlocul lunii septembrie 2020, însă este de negăsit.

Rudele acestuia s-au adresat la adresa redacției noastre repetat, rugându-ne să mai postăm încă o dată anunțul de căutare.

Amintim că se caută un bărbat de 85 de ani, care a dispărut pe data de 17 septembrie. Din spusele nepotului, unchiul său a ieșit la ora 9 dimineața din locuința amplasată pe strada Nicolae Titulescu, din Chișinău și până în ziua actuală locul aflării nu se cunoaște.

Vasile Birov are o corpolență slabă și înălțimea de 1.67m. Fața este rotundă și palidă, cu o frunte înaltă și sprâncene drepte. Ochii sunt de culoarea albastră, iar părul cărunt. Rudele au comunicat că suferea de deficiențe auditive și din motivele vârstei înaintate putea să piardă orientarea în spațiu.

În ziua dispariției bărbatul purta un chipiu bej, pantaloni scurți, la fel de culoare bej și o cămașă în carouri alb-albastre. Asupra lui purta abonament de transport, un telefon mobil și două măști de protecție, neagră și albastră.

În acest context, dacă cunoașteți locul aflării bărbatului sau dețineți altă informație apelați la telefonul 112 sau 068 652 839.

Sursa: echipa.md

loading...

Comments are closed.