Alte știri

Bătaie în grup la Botanica: Un bărbat ar fi fost bătut de cinci necunoscuți

Pinterest LinkedIn Tumblr

Locuitorii unei curți de la Botanica au fost treziți noaptea trecută din somn de țipete și răcnete, după ce sub balcoanele lor s-a încins o bătaie în grup. Din imaginile filmate de martorii oculari nu este clar ce se întâmplă, însă poliția spune că un bărbat se plânge că a fost bătut de cinci persoane necunoscute, transmite Telegraph.md, cu referire la Jurnal.md

Totul s-a întâmplat într-o curte de pe strada Cuza Vodă, de la Botanica. Poliția a fost sesizată aseară, în jurul orei 22:40. Ajunși la fața locului, angajații echipajului Batalionului de patrulare și reactionare operativă din cadrul Poliției Chișinău au fost întâmpinați de un bărbat de 33 de ani, care le-a spus oamenilor legii că a fost bătut de cinci persoane necunoscute.

Cazul a fost înregistrat, iar bărbatul a fost trimis la Centrul de Medicină Legală pentru a se stabili leziunile pe care le are.

„Angajații poliției întreprind măsuri pentru a identifica persoanele implicate în bătaie și să stabilească toate circumstanțele. Ulterior, în dependență de leziunile cu care s-a ales barbatul, va fi luată o hotărâre conform legislației în vigoare”, a precizat pentru Jurnal.md ofițerul de presă al Poliției capitalei, Natalia Stati.

Citește și: Câte locuințe au fost procurate până în prezent prin intermediul Programului „Prima Casă”

 

loading...

Comments are closed.