Social

Bătaie la o discotecă din Criuleni: Un grup de tineri s-a luat la pumni

Pinterest LinkedIn Tumblr

Distracție cu scandal într-un local din Criuleni, unde doi tineri au fost reținuți de către polițiști pentru acțiuni intenționate de huliganism.

Potrivit informației, cei doi tineri cu vârstele cuprinse de 19 și, respectiv, 22 ani, originari din raionul Dubăsari, în noaptea de 3 februarie, în jurul orelor 02:00, au provocat o bătaie la o discotecă.

”Ambii tineri au ajuns pe mâna polițiștilor pentru că au încălcat grosolan ordinea publică și au aplicat violența asupra unui grup de persoane, iar una dintre acestea a fost lovită în regiunea capului cu un obiect tare.

Astfel, pe cazul dat a fost pornită o cauză penală pentru Huliganismul agravat, iar suspecții au fost reținuți pentru 72 de ore”, se arată într-un comunicat al Poliției.

Potrivit legii penale, persoanele vinovate se pedepsesc cu închisoare de la 3 la 7 ani.

Este de menționat că localul în care a avut loc cazul dat activa ignorând prevederile hotărârilor Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică a Republicii Moldova, fapt pentru care polițiștii au pornit un proces contravențional pe numele administratorului, care nu este la prima abatere de acest gen.

Sursa: știri.md

loading...

Comments are closed.