Bătrân de 71 de ani, găsit mumificat în casă. Murise de mai bine de patru ani când a fost descoperit de fratele său în Italia

Descoperire tragică făcută în casa unui bătrân de 71 de ani. Cadavrul său a fost găsit mumificat după mai bine de patru ani de când a murit.

Cel care a dat peste trupul lui Gianni Guidi în casa sa din Ancona, Italia, a fost chiar fratele bărbatului, cu care acesta nu mai ţinea legătura. Nimeni altcineva nu a observat în tot acest timp absenţa pensionarului.

Găsit mumificat în casă după patru ani de când a murit

Autopsia efectuată a arătat că omul era mort de mai bine de patru ani, scrie Fan Page. Guidi, topograf de profesie, a fost găsit fără viaţă într-o casă deținută de familia sa, de către fratele său. Conform informaţiilor, cei doi nu erau în relații bune și nu îşi vorbeau de ani de zile, dar bărbatul încercase totuși fără succes să-și ia legătura cu fratele în urmă cu câteva zile. „Am decis să merg să petrec ceva timp cu el și să clarificăm lucrurile”, a spus bărbatul. Nereuşind să dea de fratele său, a făcut descoperirea tulburătoare. „Sunt încă șocat”, a adăugat el.

Pentru deschiderea locuinței a fost necesară intervenția pompierilor, în condițiile în care casa era închisă din interior. Medicul legist nu a putut indica o dată precisă a morţii, însă din elementele analizate a reușit să stabilească că decesul a avut loc în urmă cu mai bine de 4 ani.

Bărbatul a fost găsit stând pe canapea, ceea ce se crede că este posibil să fi murit în somn. Originar din Ancona, Guidi locuise o perioadă la Roma, unde a fost geopograf, apoi s-a întors în casa părintească.

Total
0
Shares
Total
0
Share