Externe

Bătrână de 71 de ani, omorâtă de un adolescent pe trotinetă. Tânărul de 14 ani a lovit-o în plin pe trotuar

Pinterest LinkedIn Tumblr

Sfârşit tragic pentru o femeie din Marea Britanie. Bătrâna a fost lovită pe trotuar de un adolescent de 14 ani care mergea pe o trotinetă electrică. Medicii au încercat să îi salveze viaţa, însă la câteva zile de la incident, aceştia au fost nevoiţi să declare decesul femeii, informează Observatornews.ro

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Incidentul a avut loc pe data de 2 iunie, în jurul orei locale 15:50. Poliţia care anchetează cazul a confirmat că femeia în vârstă de 71 de ani se afla pe o stradă din localitatea Rainworth, atunci când a fost lovită în plin de trotineta ghidată de adolescentul de 14 ani, scrie The Independent.

Femeia a mai trăit doar câteva zile

Tânărul care a lovit-o pe femeie a fost şi cel care a solicitat de urgenţă intervenţia unui echipaj de salvare, care a ajuns în scurt timp la loculaccidentului. Femeia a fost transportată la spital, însă a murit după câteva zile din cauza rănilor suferite.

”Cel care ghida trotineta, un băiat de 14 ani a rămas la locul accidentului şi a contactat serviciile de urgenţă. Din acel moment a fost interogat cu prudenţă şi va rămâne sub supraveghere pe tot parcursul anchetei care este în desfăşurare. Ofiţerii fac, de asemenea, apel la martori să se prezinte la secţie în cazul în care au informaţii despre acest caz. Familia victimei este sprijinită de ofiţeri specialişti ai poliţiei din Nottinghamshire”, au transmis poliţiştii.

Agentul Emma Temple, de la Poliţia sin Nottinghamshire a transmis un mesaj de condoleanţe şi a vorbit despre situaţia grea prin care trece familia victimei. „Gândurile noastre sunt la familia victimei, care a cerut să aibă parte de intimitate în acest moment dificil”, a spus ea.

În urmă cu două săptămâni, guvernul de la Londra a publicat noi date care dezvăluie că numărul de persoane rănite în accidentele cu trotinetele electrice a crescut vertiginos.

În Marea Britanie, au existat 1.280 de accidente care au implicat trotinete electrice doar anul trecut, comparativ cu cifra mult mai mică de 460 în 2020. În 2021, accidentele raportate au dus la 1.359 de victime și 9 decese. În 2020, coliziunile au rezultat în 484 de răniți și un singur deces.

loading...

Comments are closed.