Alte știri

Batrîncea: Acești oameni „europeni”, de dragul ambițiilor lor politice, sunt gata să dea foc și țării

Pinterest LinkedIn Tumblr

Vlad Batrîncea, șeful staff-ului electoral al lui Igor Dodon este de părere că în urma primul tur al alegerilor prezidențiale, din 1 noiembrie, s-a creat prea multă panică, agresivitate, și discriminare a cetățenilor. Politicianul a venit cu un mesaj dur pe pagina sa de Facebook unde mai susține că alegătorii care au votat pentru actualul șef al statului sunt insultați și atacați, transmite Telegraph.md, cu referire la Agora.md

„Prea multe emoții. Istericalele. Panică. Agresivitate. Discriminarea cetățenilor și intimidarea lor sinceră. Acești oameni se numesc „europeni”. Dar, de dragul ambițiilor lor politice, sunt gata să dea foc și țării… Din nou cetățenii țării conduc un „zid pe perete”. Iar cei care au alte vederi insultă, sunt atacați, și nici măcar nu recunosc dreptul la vot”, a scris deputatul pe pagina sa de Facebook.

Parlamentarul a îndemnat oamenii să iasă la vot în cel de-al doilea scrutin al alegerilor prezidențiale.

„Da, oboseala s-a acumulat, există pretenții, și probabil există motive obiective. Dar nu va fi posibil să stai deoparte. Și decizia va trebui luată… Ieșiți și votați corect. Responsabil. Rațional”, a mai adăugat Batrîncea.

Potrivit datelor preliminare după numărarea tuturor voturilor, Maia Sandu a învins în primul tur al prezidențialelor cu 36,16%, contra lui Igor Dodon (32,61%). Cei doi urmează să se dueleze în al doilea tur, pe 15 noiembrie 2020.

Locuitorii din stânga Nistrului se arată INDIGNAȚI de acțiunile deputatului PAS Igor Grosu, care le-a blocat accesul la vot

loading...

Comments are closed.