Politic

Batrîncea și Cebotari au avut o întrevedere cu Serghei Mironov, președintele fracțiunii „Spravedlivaia Rossia” în Duma de Stat a Rusiei

Pinterest LinkedIn Tumblr

Vlad Batrîncea, vicepreședintele Parlamentului Republicii Moldova, secretar executiv al PSRM împreună cu Olga Cebotari, membru al Comitetului Executiv al PSRM, au avut o întrevedere cu Serghei Mironov, președintele fracțiunii „Spravedlivaia Rossia” în Duma de Stat a Adunării Federale a Federației Ruse.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Părțile au discutat mai multe chestiuni legate de cooperarea pe dimensiunea interpartinică și interparlamentară, menționând că „Spravedlivaia Rossia” a fost primul partid care a semnat un acord de cooperare cu PSRM, în 2014. În acest context, părțile au convenit să dinamizeze relațiile de colaborare dintre formațiunile politice.

În altă ordine de idei, Serghei Mironov a subliniat că „Spravedlivaia Rossia” mereu a pledat și va continua să opteze pentru un dialog constructiv între Moscova și Chișinău, pentru dezvoltarea relațiilor de bună vecinătate și a activității comercial-economice în beneficiul ambelor state.

loading...

Comments are closed.